Acupuncturist Deventer

In 2000 startte ik mijn eigen praktijk in Deventer. Dagelijks vind ik de balans weer terug voor mijn cliënten, wat de klachten ook zijn. Ik begin altijd met een uitgebreide intake om er achter te komen wat er daadwerkelijk bij je speelt. Vervolgens stel ik in samenspraak met jou een behandelplan op

Effectieve werking van acupunctuur
Ik vind het erg mooi om te zien dat je met acupunctuur zeer sterke resultaten kan behalen zonder vervelende bijwerkingen. Soms vertellen mijn cliënten dat andere methoden en vormen van geneeskunde hen niet verder konden helpen.

Natuurlijk herstelproces
Het goede van acupunctuur is dat er snel beweging komt in je natuurlijke herstelproces waardoor je klachten snel verminderen of verdwijnen. Het uitgangspunt van mijn behandeling is dan ook om het zelfgenezend vermogen van je lichaam te versterken, zodat het lichaam zichzelf sneller geneest. Over het algemeen zijn mensen zich vaak helemaal niet bewust van de kracht van hun eigen lichaam en energie als geheel.

Jouw herstel
Aan de basis van mijn acupunctuur behandelingen staat dat jouw lichaam en energie een geheel is. En dat de oplossing voor een klacht of voor een bepaalde ziekte in de mens zelf aanwezig is. Mijn benadering als acupuncturist gebeurt met name vanuit mijn kennis, ervaring, gevoel, intuïtie en observatievermogen. Ik vind het heerlijk om mijn bijdrage te kunnen leveren aan jouw herstel en balans.

Maak een afspraak bij Acupuncturist Deventer
Heb je nog vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel voor een afspraak of stuur mij een email als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk Acupunctuur Deventer.